На Тернопільщині за порушення карантину склали понад сотню протоколів

З початку карантину на Тернопільщині поліцейські склали 111 протоколів. З них – уже 24 розглянуті.

Найбільше порушень правил карантину зафіксовано в обласному центрі, Збаразькому та Борщівському районах. Під час проведення превентивної роботи основна увага правоохоронців зосереджена на профілактиці. Заходи адмінвпливу застосовують лише до злісних порушників, які незважаючи на неодноразові застереження, попередження нехтують встановленими обмеженнями. Повідомляють на сайті ГУНП в Тернопільській області.

Більшість складених протоколів стосувалася працівників сфери торгівлі та обслуговування. Були зафіксовані випадки, коли магазини, супермаркети, кіоски здійснювали торгівлю непродовольчими засобами, чим порушували санітарно-протиепідемічні правила. Припинено роботу майже 4 тисяч таких об’єктів господарювання в області.
За порушення правил карантину 19 адмінпротоколів за ст.44-3 КУпАП складено на керівників закладів харчування та торгівлі, 12 – на працівників підприємств, установ, організацій. До адмінвідповідальності поліцейські притягували й жителів області, які не дотримувалися правил самоізоляції та відмовлялися від проходження обов’язкової обсервації. Таких фактів виявлено 25.
Нагадаємо, що за порушення правил карантину передбачено накладання штрафу на громадян від 17 тис. до 32 тис. гривень. Для посадових осіб – штраф від 34 тис. до 170 тис. гривень.
Попередня стаття

У Тернополі на Микулинецькій затор (Фото)

Наступна стаття

“Те, що робиться руками, – високо цінуватиметься”, – засновник знаної IT-компанії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.