“Винесли документи й цінні речі”. У Скалаті вночі обікрали будинок (Фото)

Злодії винесли з будинку документи й цінні речі. Господар оцінив збитки у три тисячі гривень. Близько 2:00 з 5 на 6 травня він застав чотирьох злодіїв у своєму помешканні та зателефонував у поліцію. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

За словами потерпілого, в будинку йде ремонт, тому тут ночують рідко. Проте в ніч, коли трапився злочин, господар залишився у будинку. Вночі почув шум, а коли побачив чужих осіб в кімнаті, злякався і сховався. Коли злодії пішли, він викликав поліцію.

Як зазначають правоохоронці, у ході перевірки стало відомо, що до злочину причетний місцевий житель 1982 року народження. Чоловік неодноразово судимий за майнові злочини та хуліганства й ще донедавна перебував під вартою.

У 2017 році до суду пішло кримінальне провадження згідно статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Підозрюваний побив дружину, яка в результаті отриманих травм померла. Після злочину скалатчанина взяли під варту. Проте суд змінив запобіжний захід, обравши йому цілодобовий домашній арешт.

Після останньої крадіжки, “за гарячими слідами” оперативники встановили місце перебування підозрюваного. Знайшли й речі, викрадені з будинку. Його затримали згідно статті 208 КПК.

Чоловікові оголосили підозру за статтею 185 частина 3 ККУ. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Встановлюють спільників, які допомагали обкрадати будинок.

Попередня стаття

«Рятівний жилет» для малого та середнього бізнесу. Поради експертів (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині від Covid-19 померла старенька з дому престарілих

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.