У Тернополі підозрювану у вбивстві іноземного студента взяли під варту (Відео)

У вчиненні важкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну мешканку Тернопільського району. Дівчині суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 315 тис грн.
9 травня близько 4 години ранку до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів бригади швидкої медичної допомоги, що за місцем проживання вони виявили тіло мертвого чоловіка з ножовим пораненням.
Виїхавши на місце події, поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний громадянин Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному із вишів Тернополя.
Правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження. Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної в скоєнні  важкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району.  Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства.
В ході досудового розслідування було встановлено, що між підозрюваною і потерпілим виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Під час якого дівчина завдала ножове поранення іноземцю.
За даним фактом відкрито кримінальне  провадження за частиною 1 статті 115 ККУ – умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
На даний час за підозрювану не внесли заставу і вона перебуває в слідчому ізоляторі.
Попередня стаття

На Збаражчині від укусів бджіл помер 37-річний чоловік

Наступна стаття

З 13 травня у Тернополі запрацюють два продуктових ринки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.