Нові випадки COVID-19 зафіксували в трьох районах Тернопільщини

У Тернопільській області за минулу добу, 12 травня, зафіксували 7 нових випадків інфікування коронавірусом за результатами дослідження методом ПЛР. Про це повідомляє обласний лабораторний центр.

Станом на 13 травня в області – у 1028 випадках діагноз лабораторно підтверджений (958 випадків – дорослі, 70 випадків – діти). З них 20 летальних, видужали 364 особи.
За попередню добу проведено 420 досліджень, підтверджено вперше 7 випадків зараження вірусом COVID-19.

Географія поширення нових випадків:

Заліщицький район (1 особа):
• с. Торське – 1
Кременецький район (3 особи):
• м. Кременець – 3
Монастириський район (3 особи):
• м. Монастириська – 2
• с. Гончарівка – 1
В Україні 16 425 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 439 летальних, 3 716 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 402 нові випадки.
Попередня стаття

З 13 травня у Тернополі запрацюють два продуктових ринки

Наступна стаття

Під Тернопільською ОДА – десятки автобусів. Пікетують перевізники (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.