На Тернопільщині з хати стареньких викрали сім тисяч євро (Відео)

Крадіжку 7 тисяч євро та 10 тисяч гривень з будинку  жителів одного із сіл Гусятинського району розкрили співробітники місцевого відділення поліції спільно з оперативниками обласного управління карного розшуку.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Гусятинського відділення поліції від онука потерпілих. Чоловік розповів, що з будинку його родичів викрали 7 тисяч євро, 10 тисяч гривень та ювелірні вироби.

Потерпілі – подружжя пенсіонерів, обом по 90 років.  В обід до них на подвір’я зайшли жінки, які запропонували купити у них годинники. Допоки двоє візитерок  відволікали увагу господарів, їхня спільниця зайшла до незачиненого будинку та викрала гроші.

Працівники поліції провели першочергові слідчо-оперативні заходи. Місцеві жителі бачили незнайомих жінок ромської національності, які їздили селом на автомобілі з іноземною реєстрацією. Поліцейські передали орієнтування на транспортний засіб усім постам. Спрацювали оперативно – вже за годину автівку з лиходійками поліцейські зупинили у Підволочиському районі.

Правоохоронці встановили осіб зловмисниць – усі троє зареєстровані у Вінницькій області. В однієї з них вилучили гроші. Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. ЇЇ спільниці також дають свідчення поліцейським.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження  за частиною 4 статті 185 ККУ –  крадіжка, вчинена у великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

Попередня стаття

З наступного тижня можуть масово тестувати українців на антитіла до Covid-19

Наступна стаття

«Якби не карантин, згоріло б село». Історія одужання сім’ї вчительки з Монастирищини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.