Загубив гаманець. Суддя повернув 50 гривень таксисту наступного дня (Відео)

Без погроз, бійок і ножа. Тернопільський таксист захотів розповісти «МедіаТОР» про інцидент з суддею. Історія, каже, обросла міфами. Ввечері, третього травня, водій таксі 549 Віктор Шмига підвозив пасажира з масиву Дружба на Східний. Замість оплати за проїзд чоловік показав посвідчення судді. Такого вчинку, розповідає водій, спершу не зрозумів, тому й покликав на підмогу інших таксистів, натиснувши на тривожну кнопку. На місце з’їхалися з десяток його колег. Та їх допомога не знадобилася. За словами таксиста, суддя пояснив, що це у нього єдиний документ, а гроші поверне.

– Прийшлось до розрахунку, він вибачається і дає мені своє посвідчення судді, я з переляку натиснув тривожну кнопку, поки мої хлопці з’їхалися, я зрозумів для чого він давав свої документи. Як виявилося, у нього біля себе було тільки посвідчення судді і дав його мені, аби я переписав його дані, я переписав. Наступного дня здзвонилися, зустрілися і розрахувалися. Все в порядку, – розповідає таксист Віктор Шмига.  

Також таксист пояснює, що на місце події поліції ніхто не викликав. Патрульні проїжджали повз і зупинилися, бо побачили скупчення автомобілів з включеними “аварійками”.  Поліцейські підходили й запитували, але заяву ніхто не писав. Тоді патрульний пояснив журналістам МедіаТОР,  що конфлікт вичерпався.

– Поліцію ми не викликали, бо пишуть, що ми викликали, дуже багато пишуть до мене і дзвонять, що він нападав на мене з ножем, що він побив мій автомобіль, але можете перевірити, цілий, з ножем не нападав. Писали: «я суддя і вам платити не буду» такого не було, – розповідає таксист.

За словами таксиста, випадків, коли пасажири не оплачують проїзд чимало, тому й змушені гуртуватися з іншими водіями. Та цього разу все обійшлося, суддя повернув за проїзд 50 гривень.

 

Попередня стаття

Спецтранспорт у Тернополі: на роботу можна доїхати лише з довідкою

Наступна стаття

Півсотні тернополян прибирали поблизу Тернопільського ставу (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.