Півсотні тернополян прибирали поблизу Тернопільського ставу (Фото)

У Тернополі майже півсотні жителів зоорганізувалися і прибирали набережну Тернопільського ставу та частину лісу. Фотографіями зі спільної толоки поділився Сергій Кучер на своїй сторінці в Facebook. Він приєднався до збору після заклику в соцмережі.

– Ми часто бачимо подібні пости і просто їх пропускаємо. Я так теж робив раніше… Думаю, багато кого, мене у тому числі, не покидала думка: “Навіщо прибирати? Всеодно за кілька днів наші “СВІДОМІ” співмешканці міста насмітять ще більше, від радощів, що послабили карантин і можна сміливо вирушати на природу…Але ми зробили свій вибір і зібралися, з надією, що після кожної подібної акції буде ставати чистіше… Чистіше у людських думках і діях…, – написав Сергій.

За чотири години вдалося назбирати півтори сотні мішків зі сміттям. Зі ставу витягували й поліетилен, і пляшки і навіть мертву рибу.

Попередня стаття

Загубив гаманець. Суддя повернув 50 гривень таксисту наступного дня (Відео)

Наступна стаття

Медики Підволочиської лікарні можуть залишитися без зарплат, бо працюють без ліцензії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.