У Тернополі водограї працюватимуть за графіком

З 16 травня у парках Тернополя запрацювала частина водограїв. Решту фонтанів умикатимуть після проведення поточних ремонтних робіт. Про це йдеться на сайті міської ради.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального підприємства, благоустрою та екології, наразі працює аераційний фонтан на набережній Тернопільського ставу, фонтан «Життя» в парку ім. Т. Г. Шевченка, пішохідний фонтан на «Циганці» та водограй у парку Національного відродження.

Найближчим часом, після незначних ремонтних робіт, буде запущено і пішохідний водограй «Кульбаба», що в сквері В. Чорновола. Через пошкодження вандалами семи освітлювальних елементів ремонту потребує і фонтан «Каскад» («Сльози Гронського») поблизу Тернопільського замку.

Відповідно до затвердженого графіку роботи найбільших водограїв Тернополя на травень, у вихідні та святкові дні фонтани, що на бульв. Т. Шевченка, бульв. Д. Галицького, бульв. Д. Вишневецького, в парку «Топільче», а також «Кульбаба», «Каскад», «Життя» та аераційний фонтан на набережній ставу працюватимуть з 11:00 до 21:00 год, у будні дні – з 14:00 до 21:00 год.

У дощову та вітряну погоду фонтани не працюватимуть.

 

Попередня стаття

Вогонь знищив житловий будинок у Зборівському районі (Фото)

Наступна стаття

«За «нашими» ямами на дорогах не встигає ні влада, ні фірми», – Петро Ландяк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.