На Тернопільщині стартує військовий призов

З 1 червня по 30 липня триватиме призов на строкову військову службу на Тернопільщині. Про це повідомив т. в. о. обласного військового комісара Олександр Скумбрій.

– Відповідно до Закону України “Про військову службу та військовий обов’язок” весняний призов в Тернопільській області мав тривати з 1 травня по 30 липня, але через пандемію коронавірусу строки призову зміщені. Призов триватиме з 1 червня по 30 липня. В цьому році залучать призовників віком від 18 до 27 років включно. Але у зв’язку з лютневим Указом президента, до війська цього року будуть відправлені призовники віком від 20 до 27 років. Юнаки 18-ти і 19-ти років мають право на відстрочку, – зазначив Олександр Скумбрій.

Попередня стаття

На Тернопільщині не стало 96-річної легендарної зв’язкової УПА

Наступна стаття

На Східному маршрутка знесла паркан і вилетіла на тротуар (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.