Під вартою житель Підгаєцького району, який жорстоко побив двох хлопців

Жителя Підгаєцького району, який побив двох хлопців у селі Гнильче, взяли під варту. Про це повідомили в прокуратурі Тернопільської області.

– Під процесуальним керівництвом Теребовлянської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Підгаєцького району, – йдеться на сайті прокуратури.

Нагадаємо, 25 травня, поблизу зупинки в с. Гнильче, 22-річний хлопець умисно завдав ударів в голову двом особам. Бив в голову, обличчя і тулуб дерев’яною палицею, руками та ногами. Постраждалі перебувають у лікарні.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України.
За принципової позиції прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. Триває досудове розслідування.

Санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення цього злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читати більше: Жорстоко побили і залишили на дорозі. На Тернопільщині збирають кошти для лікування хлопців (Відео)

Попередня стаття

Намул і сміття: на Тернопільщині злива затопила кладовище (Відео)

Наступна стаття

Під час ранкової пробіжки поліцейський затримав озброєного порушника (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.