У Тернополі спіймали на гарячому наркокур’єра, який робив “закладки” (Відео)

Оперативники Тернопільщини затримали наркокур’єра. “Закладки” 22-річний чоловік розповсюджував у Тернополі. За кожну отримував 50 гривень. Про незаконний підробіток дізнався через інтернет. Тепер – під вартою, – повідомили в відділенні комунікації поліції області.

Тривалий час чоловік сам купував наркотики в Telegram, а коли продавці почали шукати кур’єрів – погодився на співпрацю.

– Другого червня працівники поліції, патрулюючи вулиці Тернополя, виявили чоловіка, який поводив себе неадекватно. Коли правоохоронці намагалися підійти до нього, почав тікати. Того дня встиг розкласти у Тернополі 6 пакетиків з наркотиками. Їх вилучили, – розповів начальник управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайло Димида.

“Бізнесмена” затримали згідно статті 208 КПК. Йому повідомили про підозру за частиною 2 статті 307 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Оперативники встановлюють інших осіб, причетних до незаконної торгівлі.

Попередня стаття

Ремонт сходів у парку Нацвідродження: що вже зробили (Фото)

Наступна стаття

Епідемія не минула: на Тернопільщині ще 20 людей інфікувались Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.