“Бізнес” на краденому. Тернополянину оголосили підозру в привласненні велосипедів (Відео)

У Тернополі правоохоронці підозрюють 35-річного чоловіка в крадіжці велосипедів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.
– За старе взявся раніше судимий за майнові злочини житель обласного центру. Камери відеоспостереження в одному з будинків Тернополя зафіксували, як чоловік, прикривши обличчя маскою, виносить з під’їзду велосипед, – повідомив заступник начальника Тернопільського відділу поліції Сергій Гатанюк.
Збитки, яких зазнали потерпілі, склали від двох до п’ятнадцяти тисяч гривень. Оперативники встановлюють місця збуту краденого. Є інформація, що зловмисник через підставних осіб здавав велосипеди до ломбардів.
Наразі слідчі Тернопільського відділу поліції оголосили підозру 35-річному тернополянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою та третьою статті 185 ККУ. Суд обрав зловмисникові запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 42 тисячі гривень.

Фото: unsplash

Попередня стаття

Застілля в час епідемії. Порушникам карантину в Баворові загрожує штраф або ув’язнення

Наступна стаття

На Тернопільщині представили керівника обласного осередку партії «Слуга Народу»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.