На Тернопільщині 53-річний чоловік побив родичів сокирою

За замах на вбивство трьох людей поліцейські затримали 53-річного жителя Заліщицького району, – повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

Учора, 11 червня, поліцейським повідомили про те, що в приватному будинку в селі Бересток криваву розправу над родичами вчинив місцевий житель. Він повернувся додому п’яним і з сокирою накинувся на колишню дружину, її сина та товариша пасинка.

Як з’ясувалося, 53-річний чоловік розлучений з дружиною, проте проживають разом. Дружина з сином і товаришем, якого прийняли до себе жити, випивали. На прохання і йому налити, чоловік отримав категоричну відмову. Коли ж застілля закінчилося і всі пішли спати, зловмисник, взявши сокиру, попрямував до кімнати, де відпочивали пасинок з другом. Перші два удари нападник наніс приймаку, а потім двічі замахнувся і вдарив пасинка. На крик зі своєї кімнати вибігла колишня дружина. Їй теж дісталося.

Від загибелі потерпілих врятувало лише те, що нападник завдавав удари обухом сокири. Після надання медичної допомоги всіх трьох відпустили додому.
Поліцейські, що прибули на місце події, затримали зловмисника. Сокиру вилучили. Зловмисникові слідчі оголосили підозру за частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Попередня стаття

COVID-19: на Тернопільщині +24 випадки інфікування

Наступна стаття

Художниця з Тернопільщини розписала вдома всі стіни (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.