На «Циганці» в Тернополі відкрили пляжний сезон (Фото)

З 11 червня на пляжі «Циганка» розпочинається купальний сезон. Таке рішення ухвалили на засіданні виконкому міської ради.

Упродовж купального сезону, до 1 вересня, на пляжі працюватиме рятувальний пост. Тут будуть чергувати матроси-рятувальники згідно з графіком: понеділок – субота з 11.00 год. до 21.00 год.; неділя – з 09.00 год. до 21.00 год.

Як повідомили в пресслужбі міської ради, дно ставу біля пляжу «Циганка» обстежили та очистили, обмежили буйками ту частину водойми, яка відведена для купання людей.

Відповідно до вимог головного санітарного лікаря України, в період купального сезону на Тернопільському ставі буде вжито всіх необхідних протиепідемічних заходів.

Під час відпочинку на пляжі в умовах карантину та пандемії коронавірусу :

— людям з групи ризику (старше 60 років і з хронічними захворюваннями) відвідувати пляж не рекомендується;

— іншим відпочивальникам необхідно дотримуватися соціальної дистанції в два метри;

— дотримуватися правил особистої гігієни;

— персонал пляжу повинен носити маски.

Відпочивальників просять дотримуватись карантинних обмежень і пам’ятати про правила поводження на воді: не запливати за буйки, не пірнати у незнайомих місцях та не заходити у воду в нетверезому стані.

Попередня стаття

Художниця з Тернопільщини розписала вдома всі стіни (Відео)

Наступна стаття

Застілля в час епідемії. Порушникам карантину в Баворові загрожує штраф або ув’язнення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.