Вночі у центрі Тернополя горів паб (Фото)

Пожежа трапилась 14 червня у будівлі на вулиці О. Кульчицької. Повідомлення про пожежу в центрі Тернополя рятувальники отримали о 23:30.

– До оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в димовентиляційній системі на першому поверсі шестиповерхової будівлі в приміщенні пабу на вулиці О. Кульчицької. Площа пожежі на момент прибуття становила 25 м. кв. На місце події залучили черговий караул 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління в складі 2-х відділень, працівників оперативно-координаційного центру та мобільної оперативної групи Тернопільського міського відділу Управління. Всього над ліквідацією пожежі працювали 3 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу, – повідомили в пресслужбі управління ДСНС області.

Внаслідок пожежі знищено витяжну вентиляцію в приміщенні пабу на площі 5 м. кв, будівельне сміття у вентиляційній шахті на другому поверсі на площі 5 м. кв, елементи утеплення вентиляційної шахти на рівні четвертого поверху на площі 10 м. кв, елементи утеплення вентиляційної шахти на рівні шостого поверху на площі 5 м. кв. Пожежа локалізована о 1:15, ліквідована о 1:46.

Під час гасіння врятовано приміщення пабу та інші приміщення на верхніх поверхах будівлі, а також проведено евакуацію 5 осіб, що перебували в будівлі.

Попередня стаття

За добу +40 випадків Covid-19. Найбільше інфікованих у Тернополі та на Лановеччині

Наступна стаття

Перший дитсадок у Білій. «Тернопільбуд» завершує спорудження (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.