Короткочасні грози, град і пориви вітру: синоптикиня розповіла про погоду на Тернопільщині

18 червня погода не покращиться. Мешканцям області слід очікувати короткочасні грозові дощі, подекуди з градом, поривами і шквалами південно-східного вітру 15-20 м/с, вночі та вранці – слабкий туман. Про це розповіла синоптикиня Тернопільского гідрометцентру Оксана Софінська.

Найближчі дні погода в області буде обумовлюватися впливом циклону та проходженням його атмосферних фронтів. Нічна температура 18 – 22 червня становитиме +13 +18 градусів. Денна температура 18 та 19 червня   22 – 27 градусів тепла, а вдень 20 – 22 червня очікується від +20 до +25 градусів повідомила пані Оксана.

Про погоду в Україні також розповіла синоптикиня Наталка Діденко:

Україна 18-го червня значною частиною території все ще перебуватиме в зоні зниженого атмосферного тиску. Тому завтра короткочасні дощі, грози, при грозах локальні шквали та град. Більша ймовірність на Заході, у північних областях та на Вінниччині.

Автор: Софія Сукач

Фото: 05453.com.ua

Попередня стаття

«Проїзд у транспорті дозволений, а ЗНО можуть скасувати», – Володимир Болєщук

Наступна стаття

Поблизу Кам’янок на Тернопільщині – дві смертельні аварії за добу (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.