«Час для дітей забирає робота», – тернопільські татусі (Відео)

День батька в Україні офіційно святкують у третю неділю червня. Цьогоріч вітатимемо найрідніших 21 червня.
За даними проєкту DilovaMova.com, у червні свято вже давно відзначають на міжнародному рівні – в країнах, де особливо шануються сімейні цінності. Знаменну дату започаткували в 1909 році у США.
Тернопільські тати розповіли журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР”, що для них бути батьком – це значно більше, ніж просто обов’язок. А ще – скільки часу приділяють дітям. Багато з них шкодують, бо за роботою не встигають побути з сином чи донькою. У декого прогулянка з малям – це друга після роботи зміна. Та поруч зі своїми дітками батьки неймовірно щасливі.
Що розповіли “винуватці” свята – дивіться у нашому проєкті “Власне бачення”. І не забудьте привітати татуся в цей день!
Попередня стаття

Українські фермери вперше відзначають професійне свято

Наступна стаття

«Жертовність лікарів – неоціненний внесок у здоров’я нації», – депутат облради Володимир Болєщук

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.