“Місто майбутнього”. Тернопільську молодь запрошують на гру-моделювання

Тернополян запрошують взяти участь у грі-моделюванні “Ternopil 2070 – Місто майбутнього”. Подія відбудеться 27 червня, напередодні Дня молоді.

Завдання гри – довести молодим людям, що вони можуть вплинути на невідворотні процеси, домовляючись і приймаючи рішення. Учасники гри в результаті повинні зрозуміти свої права, обов’язки органів місцевого самоврядування і як вони можуть впливати на ту чи іншу ситуацію в місті, – повідомляють організатори.

Розробники гри пропонують учасникам легенду.

“У 2070 році замість міського голови Тернополем керує штучний інтелект. Став висушили, тепер замість нього багатоповерхівки. У місті лише один невеликий парк. Над Тернополем – постійний смог від торф’яних котелень. Лише 10% міста складає молодь. Із розваг тільки підпільний нічний клуб і один легальний game-центр, в який записуватись треба за місяць…”

Щоб дізнатись, як цьому запобігти, усіх, кому від 18 до 35, очікують в суботу о 13.00 на Літній сцені у Парку ім. Т. Шевченка. Гра триватиме близько п’яти годин. Організатори забезпечують перекусом і кавою.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/Ternopil2070

Як повідомили організатори, гру перенесли через зростання захворюваності.

– Друзі, у зв’язку із ростом захворюваності на COVID – 19 ми змушені перенести гру! ☹️
Реєстрація на гру продовжується. Місце та нову дату ми повідомимо згодом, – йдеться у повідомленні.
Попередня стаття

«Лікування безглузде»: син Віктора Павліка заявив, що припиняє боротися з раком

Наступна стаття

У працівника дитсадка № 9 в Тернополі – Covid-19. Заклад тимчасово закривають

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.