У працівника дитсадка № 9 в Тернополі – Covid-19. Заклад тимчасово закривають

У працівника Тернопільського дошкільного навчального закладу № 9 виявили COVID-19, тому дитсадок тимчасово закривають. Про це повідомили в пресслужбі міської ради. 

– У зв’язку із реєстрацією лабораторно підтвердженого випадку та з метою організації заходів, спрямованих на профілактику захворюваності коронавірусною хворобою серед вихованців та працівників зазначеного закладу, з 22 червня діяльність дитячого садочка № 9 тимчасово призупинено, – йдеться у повідомленні.

Про дату відновлення роботи дошкільного закладу буде повідомлено додатково.

У міській раді зазначили, що у відповідності до п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392, особи, які мали контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19, підлягають обов’язковій самоізоляції.

Попередня стаття

“Місто майбутнього”. Тернопільську молодь запрошують на гру-моделювання

Наступна стаття

Вода у Дністрі може піднятись до 2 метрів. Як діяти під час паводка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.