Гурт “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” запрошує на автоконцерт у Тернополі

Попри карантин у Тернополі відбудеться концерт гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”. Про це повідомляють організатори події Tikhonov Agency на сторінці у Facebook.

Артисти вирішили дати безпечний концерт, під час якого глядачі слухатимуть виконання в автомобілях. Організатори зазначають, що таку ідею вирішили впровадити, аби підтримати прихильників, які через карантин не можуть відвідати концерти улюбленого гурту. Музиканти співатимуть під відкритим небом, а глядачі зможуть слухати композиції в автомобілі, біля нього або на капоті.

“Гурт “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” вкотре переконує, що дійсно немає жодних перешкод на шляху до ВАС!” – йдеться у повідомленні.

Автоконцерт відбудеться 28 червня о 19:00 на міському аеропорту.

Під час такого концерту діятимуть правила:
1. Квиток є перепусткою на подію для одного автомобіля, у його вартість входить перебування 2 дорослих та 2 дітей до 15 років.
2. За бажанням Ви можете придбати ДОДАТКОВИЙ КВИТОК ДЛЯ ДОРОСЛОГО в машині за 400 грн.
3. При в’їзді на територію події відбуватиметься ОБОВ’ЯЗКОВЕ вимірювання температури бездотиковим термометром.
4. Кожен пасажир автомобіля повинен мати засоби особистого захисту.
5. Виходити з автомобіля та перебувати біля нього дозволено з 10 червня 2020 року, також дозволено виходити у туалет, зону їжі, але в масці та з дотриманням безпечних відстаней згідно розмітки.
6. Заборонено пересуватися на автомобілі по території до повного завершення концерту, за виключенням виїзду за територію, при цьому повернення неможливе.
7. Забороняється розпивати алкогольні напої та вживати заборонені речовини.
8. На території працюватиме професійна охорона та поліція, яка має право без пояснення причини попросити залишити подію.
9. Забороняється вмикати музику, або інші технічні прилади, які створять дискомфорт іншим відвідувачам.

 

Попередня стаття

У Тернопільській області +16 інфікованих вірусом Covid-19

Наступна стаття

Двоє людей загинули в ДТП на Лановеччині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.