У Тернополі за порушення карантинних норм оштрафували нічний клуб

На вихідних відновив свою роботу відомий у Тернополі нічний клуб “Pulse” і відразу отримав свій перший протокол за порушення карантинного режиму.  Про це пише Терміново, посилаючись на начальника міського відділу поліції Сергія Осадца.

– На вихідних там було відкриття, – розповідає Осадца. – Наші працівники також були присутні там, виявили порушення і склали протокол. Якщо буде порушення ще раз, будемо ставити питання про роботу закладу надалі. Людей було дуже багато. Фактично, всі норми, які можна було порушити, порушили.

Окрім складеного протоколу, працівники правоохоронних органів планують спілкуватись із керівництвом клубу особисто, аби уникнути подібного надалі.

Нагадаємо, відео із вечірки на честь відкриття опублікували в соцмережах самі працівники клубу. На них неозброєним оком можна було помітити численні порушення карантинного режиму.

Автор: Софія Сукач

Фото: Нацполіція

Попередня стаття

Через негоду на Лановеччині може обвалитися дорога

Наступна стаття

На Монастирищині людей просять не пити воду з криниць

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.