У Тернопільській облраді до партії “За майбутнє” увійшли 11 депутатів (Відео)

У Тернопільській обласній раді – нова політична сила. Депутати різних фракцій об’єднались в групу партії «За майбутнє». Про це з трибуни облради завив голова обласного осередку Володимир Болєщук.

– Сьогодні нам як ніколи потрібно об’єднати людей, які своєю працею показують приклад для інших, я переконаний, що майбутнє Тернопільщини залежить від кожного з нас, – заявив депутат.

До об’єднання «За майбутнє» увійшло 11 депутатів, представників різних політсил, зокрема, УКРОП, Народний контроль і Самопоміч. Разом, розповідає Володимир Болєщук, підтримуватимуть місцевих товаровиробників, дбатимуть, аби краяни мали гідну роботу і достойну заробітну плату, захищатимуть сімейні цінності.

– Економіка – це основа усього розвитку і коли у нас вона буде сильною, коли працюватимуть малі та великі підприємства, сплачуватимуться податки. Тоді буде реальний розвиток і ми зможемо думати про майбутнє, – голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Приєдналися підприємці, освітяни, медики не заради політичних амбіцій, а заради відстоювання інтересів жителів Тернопільщини.

– Ми хочемо приєднати господарників, людей справи, людей діла для того, щоб показати своїм прикладом як потрібно працювати і як підіймати економічні, соціальні й політичні показники на Тернопільщині та в країні загалом, – депутат облради, заступник голови Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Андрій Цибульський.

Фракція Самопоміч увійшла до депутатської групи «За майбутнє» майже у повному складі. Свою професійність, каже Любомир Крупа, показували неодноразово. Тож готові й надалі працювати, аби розвивати область.

– Саме якраз поєднання економіки та соціальної сфери ми дамо шанс Тернопільщині вийти на середній і потім на високий рівень показників розвитку, тому що всі можливості є – і науковий потенціал, і економічний, думаю, що спільними зусиллями нам це вдасться, – заступник Тернопільської обласної ради, депутат Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Любомир Крупа.

Представників інших фракцій запрошують до об’єднання, аби спільно будувати країну на місцях.

 

Попередня стаття

У Польщі підпалили хостел, де жили українські заробітчани

Наступна стаття

У Кременці на майстер-класі готуватимуть вишневий борщ

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.