«Знань нема, тільки нерви», – тернополяни про дистанційне навчання (Відео)

У Міністерстві освіти і науки розробляють запасні варіанти, за якими діти будуть навчатись з 1 вересня під час карантину. Розмірковують над ймовірною змішаною формою відвідування школи – частково онлайн. Також розглядають варіант навчання у дві зміни. Про це заявив виконуючий обов’язки міністра освіти Сергій Шкарлет.

У червні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов припустив, що у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби українським школам доведеться продовжити навчання дітей онлайн, – пише Українська правда.

Сьогодні, 9 липня, Президент України Володимир Зеленський сказав: вірить, що Україні вдасться уникнути другої хвилі коронавірусу, і тому школи зможуть відновити традиційне навчання з 1 вересня.

Ми запитали тернополян, чи підтримують вони дистанційну освіту з 1-го вересня під час карантину. Які думки з цього приводу – дивіться у проєкті МедіаТОРа “Власне бачення”.

Попередня стаття

Продають парту, щоб покрити спортмайданчик: аукціон у тернопільському ліцеї

Наступна стаття

Закладам харчування у Тернополі дозволили працювати після 22 години

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.