У Ланівцях святкують День міста й Хрещення Русі (Відео)

576-та річниця з дня заснування. У Ланівцях відзначають день народження міста й Хрещення Русі. На головній площі біля пам’ятника Володимиру Великому – основні урочистості та вітання

– Свято гарне, правда трішки жарко, але для дітей це радість, – жителька Лановець Надія

– Дуже приємно, що так гарно святкує місто, – жителька Лановець Тетяна

Представник партії «За майбутнє» Вадим Щеглов каже, змін у Ланівцях чимало.

– У нас сьогодні два важливих свята – Хрещення Русі і День міста. За останній рік завдяки ланівчанам і злагодженій роботі влади придбали сміттєві баки, їх безкоштовно роздали жителям громади, відкрили інклюзивний майданчик для діток з інвалідністю, – заступник міського голови Вадим Щеглов.

На адмінбудівлі, де працює Культурний центр Єловицьких, почав відлік головний годинник міста. Завдяки реформі децентралізації розвиваються населені пункти.

– За період створення ОТГ місто оновлюється, відкриваються туристичні об’єкти. Відремонтована центральна дорога у Ланівцях додає містечку європейського вигляду. Вітаю усіх ланів чан з Днем міста, здоров’я, процвітання, і разом у майбутнє, – голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук

У свято магазин «Студія м’яса» організував містянам знижки й акційні подарунки

– З нагоди Дня міста у нас сьогодні хороші знижки на всі види консервації, м’ясні та ковбасні вироби, – продавчиня Світлана.

Покупці таким привілеям раді.

– Я завжди купую свинину туристичну, дуже смачна, а сьогодні ще й знижки, на одній банці – 25 грн, це дуже добре, – покупець пані Ганна.

– Купив свинину на шашлик, знижки хороші, а м’ясо смачне, рекомендую, – покупець Леонід.

На набережній міського ставу представники партії «За майбутнє» роздали діткам повітряні кульки.

 

Попередня стаття

Ціна незалежності: у Тернополі ставлять аудіо-виставу

Наступна стаття

Жінки у бізнесі. Тернополянки обмінюються досвідом й будують власну справу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.