Жінки у бізнесі. Тернополянки обмінюються досвідом й будують власну справу

Активні й успішні бізнес-леді. Рік тому в Тернополі розпочав роботу регіональний підрозділ Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі». За цей час сотні тернополянок побували на цікавих, мотиваційних заходах, де черпали ідеї, дізнавались нове й надихалися для реалізації власних мрій і цілей.

Один з наймасштабніших – форум LadyFest Ternopil. Протягом двох днів півтори сотні жінок слухали знаних в Україні спікерів, успішних бізнес-леді. Вони ділилися своїм досвідом розвитку підприємництва і побудови гармонійних відносин.

– На таких форумах жіноцтво бачить приклад одна одної, надихається й більш впевнено крокує до своїх цілей. Також на таких заходах жінки знайомляться і навіть домовляються про співпрацю. Так, для прикладу, я виготовляю варення і на такому форумі можу знайти фермерів, які вирощуватимуть сировину для моїх десертів або людину, яка має магазин і може їх продавати, – розповідає керівниця регіональної платформи «Жінки в бізнесі» Ольга Навроцька.

Цікавими видались зустрічі з головою платформи «Жінки в бізнесі» у Вінниці» Надією Лисецькою та психологинею Наталею Ішковою. Надія Лисецька розповіла про переваги жінки в бізнесі, згадала й про труднощі, які можуть виникнути, а також поділилася перспективою збільшення жінок у підприємництві. Наталія Ішкова, за словами організаторки Ольги Навроцької, зацікавила тернополянок порадами щодо покращення стосунків з чоловіками і розкриття свого «я».

Не менш інтересною видалася презентація книги Сніжани Єгорової «Чому швейцарський годинник показує зажди точний час». Її авторка відкрито говорила про виклики з якими їй і її знайомим довелося боротися.

Такі заходи відвідують успішні тернополянки, лідерки-думок, власниці бізнесу, а також ті, які роздумують над започаткування власної справи.

– Часто це можуть бути й мами у декретній відпустці. На наших заходах вони знаходять відповіді чи йти в бізнес чи ні. Більшість, почувши успішні історії, таки наважуються взятися за щось своє, – розповідає Ольга Навроцька.

Платформа «Жінки в бізнесі» у Тернополі тісно співпрацює з іншими громадськими організаціями, зокрема, «Ділові жінки в Тернопільській області». Часто проводять спільні заходи. Незабаром учасниці платформи «Жінки в бізнесі» братимуть участь у Vinladyfest у Вінниці. А після планують організувати цікаву зустріч у Тернополі.

Попередня стаття

У Ланівцях святкують День міста й Хрещення Русі (Відео)

Наступна стаття

«Проблеми туризму на Чортківщині вирішить міжмуніципальне співробітництво», – Іван Стечишин

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.