Тернополянин упіймав серійного грабіжника у своєму під’їзді (Відео)

Правоохоронці затримали 38-річного тернополянина, який хотів пограбувати підсобне приміщення у під’їзді багатоповерхівки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

У поліцію зателефонував житель Тернополя і повідомив, що зловив чоловіка, який намагався пограбувати його кладовку.

Затриманий чоловік раніше судимий. Він причетний до двох злочинів – викрав велосипед з під’їзду багатоповерхівки та гаманець і телефон у жителя обласного центру.

Правоохоронці інкримінують чоловіку частину 1 статті 186 – грабіж, поєднаний з насильством, частину 1 статті 185 – крадіжка та частину 2 статті 15 частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Попередня стаття

У Тернополі водій збив дитину на “зебрі” і намагався втекти

Наступна стаття

Педагоги та учні Острівської школи отримали премії за участь в олімпіадах (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.