У Тернополі водій збив дитину на “зебрі” і намагався втекти

У Тернополі на вулиці Лесі Українки водій збив дитину і намагався втекти. ДТП трапилось 3 серпня, близько 19:00. Про це повідомили очевидці події.

У поліції інформацію про аварію підтвердили.

– На вулиці Лесі Українки відбулась ДТП з потерпілими за участю транспортного засобу “Део Ланос”. Водій здійснив наїзд на пішохода (малолітню дитину), – розповіла речниця управління патрульної поліції Катерина Басалига.

Як повідомляє видання «20 хвилин», хлопчик має інвалідність, після наїзду авто в нього діагностували забій грудної клітки. Потерпілого доставили в обласну дитячу лікарню, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

Попередня стаття

Учора майже 30, сьогодні – 8. На Тернопільщині захворюваність коронавірусом йде на спад

Наступна стаття

Тернополянин упіймав серійного грабіжника у своєму під’їзді (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.