Голий чоловік виліз на дах під’їзду на проспекті Бандери (Відео)

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, на просп. С. Бандери голий чоловік стукав у двері тернополянки, кричав і поводився неадекватно. Про це жінка розповіла під час дзвінка на лінію «102».

На місце події прибули патрульні та поліцейські групи швидкого реагування. Вони побачили молодика без одягу, який сидів на піддашші під’їзду. Ймовірно, той перебував у стані наркотичного сп’яніння, бо говорив про дивні речі. Окрім того, аби туди потрапити, чоловік розбив вікно рукою, поранившись, – йдеться у повідомленні.

Інспектори заспокоїли “ранкового гостя” й допомогли йому злізти з піддашшя. Як з’ясувалось пізніше, до таких дій 25-річного тернополянина спонукали проблеми в особистому житті.

Його шпиталізували до спеціалізованого лікувального закладу.

Попередня стаття

У центрі Тернополя працівники спецслужб шукали вибухівку в авто (Відео)

Наступна стаття

Поліцейські нагородили тернополян за порятунок дітей і затримання зловмисника (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.