На Кременеччину з’їжджаються родини загиблих воїнів з усієї України (Фото)

Вчора, на Кременеччину почали з’їжджатися родини загиблих Героїв. У селі Лішня 7 серпня відбуватиметься Всеукраїнська проща.

Близько 80 членів сімей загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні з Хмельницької, Харківської, Львівської та Кіровоградської областей уже приїхали. Нині очікують ще близько 120 рідних. Про це повідомляють на сторінці Міжнародний благодійний фонд «Галицька громада» Проєкт “Пам’ять Жива”

Людей, які прибули, уже поселили, організовано харчування та екскурсію містом Кременець. Також за участі архієпископа Тернопільського та Кременецького Нестора, єпископа Володимира – Волинського Матфея, Андрія Любуня і отців-капеланів, відбулося архієрейське богослужіння на якій були освячені державний та червоно-чорний прапори, що невдовзі замайорять біля Пантеону.

Завтра, з нагоди свята успіння святої праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці, відбудеться архієрейське богослужіння, яке розпочнеться о 9 ранку. Після Літургії освятять фігуру святої праведної Анни біля джерела, неподалік каплиці-пантеону.

 

 

Попередня стаття

На вулиці Тролейбусній «Тернопільбуд» зводить сучасний житловий комплекс (Відео)

Наступна стаття

Від їзди вантажівок тріщать будинки. Жителі Лановець вимагають відремонтувати об’їзну (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.