Жителька Чорткова готує домашню випічку з вишуканим декором (Фото)

У міській метушні, часто серед робочого дня або на вихідних хочеться посмакувати солодощами, але в магазинних виробах мало корисного, та й не у всіх пекарнях чи кондитерських використовують натуральні інгредієнти. Ми вирішили дізнатись усі переваги домашньої випічки у власниці CAKE CODЕ Галини Баб’як з Чорткова.

– Я вже довгий час займаюсь випічкою, тому знаю, що домашні солодощі значно корисніші й смачніші. Торти готуються без «хімії», консервантів, а лише на натуральних вершках, смачному сирі. Обирається натуральний шоколад з мінімальним додаванням харчових барвників, коли потрібно отримати насичений колір, – зазначила Галина Баб’як.

Яким чином тоді в домашніх умовах можна досягнути привабливого вигляду для торта?

– Потрібно пам’ятати, що насичений  колір – це завжди мінімальний шар для покриття, а не все має бути залито хімічним фарбником. Начинка також відіграє значну роль як у смаковому рецепторі, так і в зовнішньому вигляді. Тому найактуальніші начинки були і залишаються – фруктові, шоколадні, з домашньої карамелі, які стабілізуються виключно натуральними стабілізаторами, такими, як агар (виготовляється з водоростей, пектин, який отримуємо з фруктів). Також є різні види декору: безе, посипки, тематичні пряники, декор з шоколаду, вафельні картинки, живі квіти, ягоди і фрукти. Люблю особливо, щоб у дитячих тортах було якнайбільше їстівного декору, – розповідає власниця CAKE CODЕ.

Кондитерка каже, що коли на святі є багато діток, то багато смаколиків з торта з’їдають ще до його розрізу.

Часто у пані Галини замовляють випічку і для дорослих.

– Деколи дорослі – це ще ті діти, які люблять поласувати солоденьким. Шоколадні вироби, живі квіти – це вишукано і стильно, глітерні топери хоч і неїстівні, але залишають спогади про свято або про вашу особливу подію, ягоди і фрукти – це смачно та корисно. Про велюр домам, що це вишукано, модно, смачно, а ще це стабільне покриття в спекотну погоду, серед цього декору є також різноманітні кольори, – каже жінка.

Більше фото солодкої випічки шукайте на сторінці в Інстаграмі.

 

Попередня стаття

У Бережанах відкрили магазин «Студія м’яса» (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на вулиці Кривоноса відкрили другий офіс партії “За майбутнє” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.