У Кременці відкрили офіс політичної партії “За майбутнє” (Відео)

У свято, що символізує працю і врожай – відкриття офісу політичної партії «За майбутнє». Кременець – перше містечко в області, у якому спілкування виборців і кандидатів стає ближчим.

– Майбутнє нашої країни не будується в столиці, а в кожній нашій сім’ї, у таких маленьких містечках і населених пунктах. Тому нам важливо відкривати офіси отакі прозорі офіси куди можуть звертатися наші виборці до кандидатів в депутати, які будуть балотуватися до ОТГ чи до обласної ради, – народний депутат України, депутатська група «За майбутнє» Іван Чайківський.

Кременчан запрошують ділитися ідеями розвитку громади

– Це буде такий осередок політичного життя в Кременці.  Ми радо запрошуємо усіх кременчан приходити зі своїми ідеями, пропозиціями. Усі вони будуть враховані в програмі наших кандидатів, зокрема й нашого кандидата на міського голову Андрія Біндаса. Програма називатиметься «Кременець – місто майбутнього», – голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

– Відкрили офіс, щоб ми могли донести кременчанам і жителям ОТГ свою позицію, своє бачення громади і міста зокрема, для того, щоб могли почути людей, їхні потреби, могли вчасно реагувати і, щоб був тісний зв’язок, тісна комунікація,– представник команди політичної партії «За майбутнє» Андрій Біндас.

– Кременець – місто з великим історичним минулим. Ми хочемо, щоб в Кременці було і майбутнє. Тому з людьми і для людей і за конкретні справи. Думаю, спільно з громадою знайдемо порозуміння, – представник команди політичної партії «За майбутнє» Василь Хомінець.

Офіс працюватиме щодня. Подібні відкриватимуть і в інших містах області.

Попередня стаття

У Бучачі в неділю молодіжний форум, запрошують охочих (Відео)

Наступна стаття

Вирощені гладіолуси для матері десяти дітей!

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.