У Бучачі чоловік повідомив, що планує підірвати дві лікарні

Більше семи років житель Бучача телефонує на лінію “102” і залишає різноманітні повідомлення, які, в ході перевірок, виявляються неправдивими. Про це повідомили в Нацполіції області.
На сьогодні правоохоронці зареєстрували більше 140 повідомлень, які залишив чоловік, телефонуючи зі свого мобільного. На 38-річного чоловіка неодноразово складали адмінпротоколи згідно статті 183 КУпАП.
Останній дзвінок завершився кримінальним провадженням. 31 серпня він повідомив, що замінував дві лікарні та планує їх підірвати. Які медзаклади і де – не сказав.
На цей дзвінок відреагували усі екстрені служби. Чоловікові за жарт доведеться відповідати згідно статті 259 частина 1 ККУ – Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.
Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.
Попередня стаття

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає страхування здоров’я педагогів та підвищення їхніх зарплат

Наступна стаття

У тернопільському пологовому народився малюк-гігант (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.