Будинок сімейного типу на Зборівщині підтримали меценати (Відео)

Родина Оксани Алєксєєвої облаштовується у будинку сімейного типу в Озерній. Жінка виховує рідну донечку та чотирьох прийомних дітей.

Ми сюди приїхали тільки вчора ввечері. Усі задоволені, виспались. Переживали, як це буде, вони кожного дня мене запитували: а в нас зразу будуть сестри? – розповіла прийомна мама Оксана Алєксєєва.

Сьогодні зустріли перших гостей. Меценати передали їм необхідне – посуд і постільну білизну.

– Я захоплююся людьми, які частинку свого життя і серця віддають іншим. Маючи своїх дітей, взяти на виховання чужих, присвятити життя цьому. Сьогодні ми привезли на їхнє маленьке прохання те, що вони хотіли. Це комплекти постільної білизни для кожної дитини та комплект посуду, – сказав CEO квіткової мережі «Флорія» Володимир Болєщук.

Вихованці одразу відкрили пакунки і навіть перестелили ліжка.

– Вони задоволені, мають хороші умови, думаю, що тут їм дуже добре. Я почала звертатись до приватних підприємців і дуже вражена, бо після першого дзвінка, коли звернулась до Івана Адамовича, він одразу відгукнувся. Сказав, що повністю забезпечить все, що треба, що від нього залежить, – зазначила в. о. начальника служби у справах дітей Зборівської РДА Марія Вербіцька.

Житло родині пані Оксани надав Соціальний центр «Відкрите Серце», який працює від жовтня.

– Ми, як благодійна організація, забезпечили меблями, що найнеобхідніші для проживання, це плитка, щось з побутової техніки, це ми видаємо в комплексі, а всі інші речі збираємо по нитці. Це хороша співпраця, думаю, не перша, і ми будемо далі в тому напрямку працювати, – розповіла директор БО «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Відкрите Серце» Наталія Коцюба.

– Сьогодні ми побачили, що це люди з великим серцем, які творять велику справу. Ми долучилися до цієї хорошої справи. Як я почув, на сьогодні є потреба в подальшій підтримці цього закладу, у продуктових наборах – крупа, цукор, мука, і, звичайно ми готові допомогти, – сказав керівник ТОВ «Агропродсервіс-Вест» Зіновій Дольний.

Долучатись до благодійності запрошують усіх небайдужих.

Попередня стаття

Збили пішохода. На Кременеччині жінка після ДТП померла

Наступна стаття

За добу на Тернопільщині підтвердили 240 випадків Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.