Суд продовжив тримання під вартою водієві, який збив дитину на Тернопільщині

Суд продовжив тримання під вартою водієві, який збив дитину на Тернопільщині.

Клопотання про продовження строку подала слідча Тернопільського відділення поліції за погодженням міської прокуратури щодо водія, причетного до ДТП з потерпілими. Адвокат підозрюваного просив про домашній арешт.

Нагадаємо, що підозрюваний 8 липня, близько 18:50, в селі Прошова, керуючи автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння, не впорався з водінням, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його старша сестра, але дівчинка встигла відскочити.
Очевидці розповідали, що автівка їхала на шаленій швидкості, бо після удару відірвалося колесо велосипеда, а сам двоколісник відкинуло на 15 метрів.
Водій з місця аварії спробував тікати, але проїхавши майже кілометр, злетів в кювет.
Восьмирічного хлопчика у важкому стані госпіталізували до лікарні. Він переніс не одну складну операцію. Попереду дитину очікує тривале лікування.

 

Попередня стаття

У Тернополі жінці з пневмонією ПЛР-тест зробили, коли захворів чоловік

Наступна стаття

На Тернопільщині у лікарнях готують майже тисячу ліжок для хворих на Covid

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.