За власним бажанням. Чому звільнився новопризначений обласний прокурор? (Відео)

7 днів на посаді. Головний прокурор Тернополя потрапив в скандал у перший робочий день. Зранку, 14 вересня, Миколу Петришина офіційно представили прокурором області. А вже ввечері інтернет-видання рясніли гучними заголовками, що ніби-то новоспечений правозахисник влаштував «застілля» у своєму кабінеті. Туди з перевіркою навідалися працівники Генпрокуратури.

– Було встановлено відсутність фактичних даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, вживання інших напоїв будь-яких святкувань та взагалі перебування сторонніх осіб в робочий та позаробочий час в моєму особистому кабінеті, – експрокурор області Микола Петришин.

Так наступного дня виправдовувався прокурор Микола Петришин. Стверджував забави не було, в офісі був сам, алкоголю не вживав. А відсутність сп’яніння інспекція визначила на… око.

– Мене не освідували, так як в тому не було навіть необхідності. Шановні, я гарантую всіх, провокації не пройдуть, – зазначав експрокурор.

Спростовувати начебто наклепи прокурор довго не став. Вчора написав заяву про звільнення.

– Микола Петришин звільнився 17 вересня 2020 року за власним бажанням, – повідомила прессекретар Леся Гурецька.

Нині колеги швидкий прихід і вихід свого екскерівника коментувати відмовляються. Про п’янку на робочому місці теж мовчать.

 – У нас є прес-служба вона дає коментарі, – відповідають на запитання чи святкував прокурор на робочому місці.  

У пресслужбі кажуть, експрокурор все пояснював на пресконференції. Тепер в обласній прокуратурі чекають нового керівника. Та журналістів попереджають завчасно, на офіційне знайомство не запросять, як і першого разу. Винен – карантин.

Попередня стаття

«Моє підприємство – справа мого життя», – генеральний директор «Агата–Буд» Сергій Лупійчук

Наступна стаття

У МОЗ пояснили, кому тепер не треба робити ПЛР-тесту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.