Не через гній, а через брак кисню. На Тернопільщині встановили чому гине риба в ставі (Відео)

Вчора, в селі Соколів Бучацького району, зафіксували вимирання риби в ставку. Місцеві опублікували відео, припускали, що риба гине через скидання гною у водойму. Стверджували, такі факти є на фото, а також видно на відео канал, яким стікають нечистоти.

 

Нині працівники держекоінспекції перевіряють воду в селі Соколів. За словами держекоінспекторки Тетяна Вовчук, у воді не вистачає кисню. Вовчук розповіла, що риба буде гинути і надалі, якщо у ставок не долити чистої води. Та голова Золотопотіцької громади, до якої належить село Соколів, каже, води, яку можна було би долити у ставок немає.

 

Працівники екоінспекції взяли проби води, щоб з’ясувати причину. Дослідження триватимуть 10 днів.

 

 

ЗаДовбалоВдячні за кожне поширення! В селі Соколів Бучацького району люди бють тривогу! Сьогодні там масово вимирає…

Опубліковано Романом Довбенком Понеділок, 21 вересня 2020 р.

 

Попередня стаття

У «червоних» зонах на Тернопільщині діють нові обмеження

Наступна стаття

На Коновальця автомобіль провалився у яму на дорозі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.