Депутата облради Богдана Яциковського «тягнуть до криміналу» за фольклорну пісню

– Нардеп Ренат Кузьмін звинуватив тернопільського депутата у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

– Печерський суд Києва зобов’язав поліцію розпочати розслідування

– Переспів пісні «Черемшина», у виконанні Яциковського, поширюють російські сайти

Сьогодні в сесійній залі облради депутат Юрій Дзюбан виступив із заявою від Радикальної партії
Олега Ляшка.

У ній зокрема йдеться:
“Маніпулюючи фактами, нардеп Ренат Кузьмін звинуватив нашого колегу у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Через скандально відомий Печерський суд він добився початку розслідування інциденту, пов’язаного з жартівливим переспівом популярної фольклорної версії пісні «Черемшина» у виконанні Богдана Яциковського Вимагаємо припинити провокації проти націонал-патріотів, які вірою та правдою служать Україні! П’ята колона на Тернопільщині – не пройде!”

До порядку денного чергової сесії Тернопільської обласної ради включено питання про звернення до Генерального Прокурора України та Міністра внутрішніх справ України про недопущення політичного переслідування опозиційних політиків.

Попередня стаття

Чоловіка, підозрюваного в убивстві тернопільської вчительки, знайшли повішаним (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині +260 випадків Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.