Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Козівської ОТГ Сергія Добалюка

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори. Під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.
Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них –на посади голів ОТГ. Сергій Добалюк – кандидат на посаду голови Козівської селищної об’єднаної територіальної громади.
На Козівщині Сергія знають як громадського діяча, волонтера. Він очолює громадську організацію «Патріоти рідного краю – Відродимо Козівщину». З початку пандемії активно займався волонтерською діяльністю, допомагав забезпечувати медзаклади Козівського району засобами захисту. Працював у штабі громадської організації «Дзвін», яка діє при місцевому храмі. За три місяці на рахунок Козівської районної лікарні вдалося зібрати понад півмільйона гривень і купити новий апарат ШВЛ, респіратори, маски, рукавиці, дезінфектори, антибіотики, пірометри. Також члени організації придбали тканину і пошили близько 10 тисяч захисних костюмів для медиків Козівської, Зборівської, Підгаєцької районних лікарень, для працівників швидкої допомоги.
У політику вирішив піти, щоб змінити на краще життя у громаді. Хоче провести благоустрій населених пунктів, закупити обладнання для місцевих медзакладів і розвивати освітню галузь.
Попередня стаття

Стан здоров’я курсанта, який постраждав у авіакатастрофі, покращується

Наступна стаття

Протест у Гусятині: чоловік облив себе бензином і підпалив

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.