Протест у Гусятині: чоловік облив себе бензином і підпалив

Чоловік підпалив себе в приміщенні центру зайнятості в Гусятині. Про це повідомили в відділі комунікації поліції області.

Потерпілий 1961 року народження 28 вересня прийшов до службовців з проханням нарахувати пенсію. Проте йому не вистачало кілька місяців до необхідного стажу роботи. Ця відповідь обурила відвідувача і він, вийшовши в коридор, облив себе бензином та підпалив.

Працівники встигли загасити чоловіка, але вогонь пошкодив близько 50 відсотків тіла. Його бригада швидкої доправила до лікарні.

Попередня стаття

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Козівської ОТГ Сергія Добалюка

Наступна стаття

Молода генерація потребує змін в освіті, – Ольга Полікарпова

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.