З листопада тернополяни платитимуть за газ дорожче

З листопада українці платитимуть за газ дорожче. Першочергово, це зумовлено початком опалювального сезону та зростанням цін на європейських хабах, повідомляє Нафтогаз.

– Буквально за місяць ціна газу в Європі зросла на 26%, отже, довелось переглянути ціну газу для українських виробників тепла, – йдеться у повідомленні.

У Тернополі компанія «Газпостач» на листопад встановила ціну 7,92 грн за кубометр газу (ціна без урахування тарифу на послуги розподілу природного газу для ПрАТ «Тернопільміськгаз»). У жовтні та вересні вона становила 5,38 грн/кубометр. Зазначають, що тарифи суттєво зросли, хоча не є найвищими в Україні.

Фото: pixabay.com

Попередня стаття

У Тернопільській ТВК досі опрацьовують протоколи з виборчих дільниць

Наступна стаття

Covid-19: +296 захворіли на Тернопільщині, 7 474 в Україні за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.