На вул. Тарнавського збили пішохода. Хлопця забрала “швидка”

На вулиці Тарнавського у Тернополі автомобіль збив пішохода. ДТП трапилась близько 18 години. Про подію повідомили очевидці.

Речниця патрульної поліції Катерина Басалига повідомила МедіаТОРу: “Близько 18 год. на перехресті вулиці Тарнавського – Київська, водій 1979 року народження, керуючи транспортним засобом Mercedes Вenz, здійснив наїзд на пішохода 2000 року народження. Він переходив проїзну частину дороги через нерегульований пішохідний перехід. Пішохода госпіталізовано бригадою екстреної медичної допомоги у медзаклад. На місці події працює слідчо-оперативна група”.

Фото: Viber-група “КОРКИ Тернопіль”

Попередня стаття

Овнам – втрата грошей, Близнюкам – подарунки: гороскоп на 1 листопада

Наступна стаття

Що принесе перший понеділок листопада: гороскоп

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.