Вибори депутатів Тернопільської облради. Які партії лідирують

Тернопільська обласна територіальна виборча комісія опрацювала 82 % протоколів ТВК з виборів депутатів Тернопільської обласної ради. Це інформація станом на 1 листопада.

Згідно з результатами, найбільшу підтримку виборців отримала партія “Європейська Солідарність”, 39 552 голоси. На другому місці партія “За майбутнє” – 24 643 голоси виборців, на третьому – ВО «Свобода», 19 885 голосів виборців.

Найменше голосів жителі Тернопільщини віддали за партію “Наш Край” – 570. За партію “Порядок. Відповідальність. Справедливість” – 943 голоси.

Опрацьовано по округах:

Інтернет-телебачення “МедіаТОР” вже повідомляло:

Хто очолить міські громади на Тернопільщині. Попередні підрахунки

Відомо, які партії проходять в обласну раду. Попередні результати

Кого обрали депутатами Тернопільської міськради. Офіційні результати

Попередня стаття

COVID-19: на Тернопільщині +155 інфікованих, семеро людей померли

Наступна стаття

У лікарнях Тернополя – 150 хворих на COVID-19, восьмеро з них – діти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.