На Тернопільщині жінка звинувачує лікарів у смерті матері

Жителька Бучацького району звинувачує медиків у тому, що допустили смерть її матері. Вимагає покарати винних. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.
Заяву в поліцію жінка написала 2 листопада. Вона просить притягнути до кримінальної відповідальності лікарів Золотопотіцької райлікарні. Стверджує, що медики неналежно виконували свої професійні обов’язки, через це померла її 60-річна матір.
Донька розповіла, що маму з інсультом госпіталізували до медзакладу. Лікарі запевняли, що все буде гаразд. Проте 30 жовтня пацієнтка померла.
Після проведення розтину фахівці повідомили, що життя пенсіонерці можна було врятувати за правильного лікування. Саме ці слова стали причиною написання заяви.
У Бучацькому відділенні поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею “Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником”.
Наразі ситуацію вивчають правоохоронці, вилучили історію хвороби, опитують медперсонал. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 140 ККУ.
Попередня стаття

Гороскоп: чого очікувати 3 листопада?

Наступна стаття

У колодязі на Козівщині знайшли мертву жінку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.