Без ремонту 40 років. На подвір’ї тернопільської школи – ями (Фото)

Підтримати ремонт шкільного подвір’я запрошує директор тернопільського навчального закладу №10 Андрій Газилишин. Школа подала проєкт на «Громадський бюджет» і сподівається на підтримку тернополян.

– Шановні батьки! У кожної людини в житті є рідні дороги. Дорога до тернопільської школи №10 і подвір’я понад 40 років потребують ремонту. Зараз реально зробити наше подвір’я гарним і затишним, – зазначив директор.

Як йдеться у тексті до проєкту, зараз територія центрального входу закладу облаштована зношеним асфальтним покриттям, яке створює перешкоди у пересуванні учнів, вчителів та відвідувачів. Подекуди трапляються ями.

Підтримати великий проєкт (№ 75) можна, перейшовши за посиланням: https://budget.e-dem.ua/6110100000/project/16235?compid=2321.

Також на сторінці школи у фейсбуці просять підтримати так званий малий проєкт – «Встановлення вуличних столів для настільного тенісу на території Тернопільської ЗОШ №10» (№ 42). Зробити це можна за посиланням: https://budget.e-dem.ua/6110100000/project/16155.

 

До 9 листопада включно проголосувати за обрані проєкти жителі Тернопільської громади можуть декількома способами:

– через Е-сервіс «Громадський бюджет», шляхом авторизації та заповнення електронної версії бланку для голосування особами;

– шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, відвідавши Центр надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП) в робочий час (понеділок, середа, четвер – з 9:00 год. до 16:00 год., вівторок – з 11:00 год. до 20:00 год., п’ятниця – з 8:00 год. до 15:00 год., субота – з 8:00 год.  до 15:00 год., неділя- вихідний), пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи);

– через чат- боти у додатках: ViberTelegram, а також через чат-бот ПриватБанку;

– у  терміналах самообслуговування (ТСО) ПриватБанку за допомогою картки ПриватБанку. Щоб віддати свій голос, необхідно авторизуватися за допомогою картки ПриватБанку або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки, у списку сервісів знайти «Голосування за проекти міст», обрати бажаний проєкт і натиснути «Проголосувати».

Попередня стаття

У Чорткові автобус збив огорожу та в’їхав у будинок (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік ледь не вбив 4-річного пасинка, бо той не слухався

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.