У Чорткові хлопці розфарбували вбиральню. Тепер тиждень її прибиратимуть

У Чорткові знайшли хлопців, які розфарбували вбиральню в парку. Окрім штрафу, для них вигадали ще одне покарання. Про інцидент повідомили на сторінці у Фейсбуці Чортківської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, у ніч з 2 на 3 листопада в парку культури та відпочинку ім. І.Франка невідомі розмалювали стіни та двері вбиральні червоною фарбою.

Поліцейським Чортківського райвідділу вдалось швидко вийти на слід зловмисників. Ними виявились троє місцевих жителів, віком від 19 до 25 років.

Сьогодні, 5 листопада, у міській раді відбулась зустріч міського голови Чорткова Володимира Шматька з хлопцями. Вони розповіли, що на той момент перебували в стані алкогольного сп’яніння та шкодують про вчинене. Хоча малювали вбиральню лише двоє з них, покарання отримали всі.

За такий необдуманий вчинок на чортків’ян склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП (340-1360 грн). Окрім цього, винуватці повинні повністю відмити понівечену вбиральню та прибиратимуть її двічі на день протягом тижня.

Попередня стаття

5 листопада Левів чекають хороші новини: гороскоп

Наступна стаття

У Тернопільську обласну раду проходять шість партій

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.