Довічне ув’язнення: у Тернополі засудили вбивцю тату-майстрині

До довічного ув’язнення за вбивство тату-майстрині засудили Андрія Горбатюка. Вирок 11 листопада виніс тернопільський міськрайонний суд.

Чоловіка визнали винним в умисному вбивстві Тетяни Подвашецької, вчиненому з особливою жорстокістю. Крім того, він має сплатити 500 тисяч гривень компенсації мамі загиблої. Обвинувачений своєї вини в суді не визнав.

Більше року підозрюваний перебував в Чортківському СІЗО. Під час розгляду справи 26-річний тернополянин проходив стаціонарну психолого-психіатричну експертизу. Відповідно до її результатів, хлопця визнали осудним.

Нагадаємо, тіло 27-річної Тетяни Подвашецької знайшли в її квартирі у квітні 2019 року. Судово-медичний експерт виявив на її тілі близько сотні колото-різаних ран, нанесених ножем. Її повільно вбивали понад 2 години.

Впродовж 20 днів цей вирок адвокати можуть оскаржити, а до того, як він вступить у силу, обвинувачений перебуватиме під вартою.
Більш як за 15 років тернопільський міськрайонний суд вперше покарав вбивцю довічним ув’язненням.
Попередня стаття

«Чи можна подолати рак «народними методами?» – онкохірург Денис Коваленко

Наступна стаття

Викрав авто, щоб помститись колишній. Хлопця піймали біля кар’єру

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.