Працівників тернопільських ЗМІ привітали з професійним святом (Фото)

Працівників телебачення, радіо та зв’язку сьогодні привітав голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш. В Україні це свято щорічно відзначають 16 листопада.
«Наші засоби масової інформації формують думку, вони доносять ту інформацію, яку люди сприймають, саме тому ваша справа, як представників цієї поважної професії – це велика відповідальність! Ви як одна з гілок влади, на рівні з законодавчою, виконавчою і судочинною несете на собі не меншу ношу зобов’язань. Сьогодні ми бажаємо вам міцного здоров’я, бо зараз це важливо, як ніколи. Бути незалежними, бо це – найбільша цінність. І, звичайно, професіоналізм, від цього формується ваш рейтинг та ваш дохід. Бажаю вам гарних глядачів, читачів, слухачів. Позитивних новин, та плідного середовища для втілення в життя найбільш інтригуючих задумів. І більше вільного часу», – сказав Володимир Труш.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення та зв’язку області, широке інформування громадськості подякою також відзначили колектив Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.
Попередня стаття

У ДТП на Тернопільщині травмувались 7 людей, чоловік загинув

Наступна стаття

Петро Ландяк: «Політика перетворилась на бізнес»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.