Мороз, сніг і туман. Прогноз погоди в Україні на 18 листопада

У середу, 18 листопада, в Україні стане прохолодніше. У східних областях подекуди очікують ожеледицю, у західних – туман. Зокрема, на Тернопільщині прогнозують туман видимістю 200 – 500 метрів. Про це попередили в Укргідрометцентрі.

Найхолодніше буде на сході України. Тут синоптики прогнозують мороз, -1…-3 градуси.

У північних та центральних областях вночі та вранці місцями невеликий мокрий сніг. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла, у північно-східних областях вночі 6-9 градусів морозу, вдень 3-5 морозу.

У західних областях, на півдні Криму та Одещини буде сонячно й тепло. Температура повітря становитиме вночі 1-6 градусів тепла, вдень 7-12.

У Тернопільській області завтра буде хмарно та без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6 градусів тепла, вдень 4 – 9 тепла. У Тернополі протягом усього дня небо буде захмарене.

Народний прогноз погоди

День пам’яті святих Галактіона і Єпістимії відзначається 18 листопада. У минулі часи цього дня дівчата молились про наречених і просили у Всевишнього хорошого чоловіка. Погоду визначали так: якщо стелиться туман – буде тепло, а якщо іній на деревах, потрібно готуватись до морозу. З цього часу починають міняти шубку зайці-біляки, білки, ласки.

Попередня стаття

Карантин вихідного дня не скасували. У Верховній Раді забракло голосів

Наступна стаття

На Тернопільщині +306 випадків COVID-19 за добу, шестеро померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.