У Тернополі бабуся прихистила безпритульну, а та її обікрала (Відео)

У Тернополі 90-річна бабуся запропонувала безпритульній переночувати в неї, а вранці помітила, що з її сховку зникли гроші. Грабіжницю вже розшукали.

Пенсіонерка періодично приносила жінці їсти, а в ніч з 11 на 12 листопада запропонувала в неї переночувати, аби та не мерзнула на вулиці. Зловмисниця погодилася, а коли бабуся була на кухні, вона знайшла сховок з грошима. Вранці забрала тисячу доларів та майже 40 тисяч гривень – і втекла.

Зникнення грошей потерпіла помітила не одразу. Про крадіжку в поліцію повідомила її онучка. Правоохоронці з’ясували, що зловмисниця – тернополянка 1957 року народження, яка веде бродячий спосіб життя. Ночує або в під’їздах багатоповерхівок, або на вокзалах, якщо не виганяють.

Бабуся описала жінку, яка, ймовірно, викрала гроші. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили місце перебування підозрюваної. Вона у скоєному зізналася і повернула гроші.

За скоєне їй доведеться відповідати у суді згідно статті 185 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Попередня стаття

COVID-19: на Тернопільщині +180 випадків за добу, четверо людей померли

Наступна стаття

Карантин вихідного дня не скасували. У Верховній Раді забракло голосів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.