ЗАМАХ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО: В СБУ ПОВІДОМИЛИ ПЕРШІ ПОДРОБИЦІ

У колл-центр СБУ надійшло повідомлення про можливий замах на главу держави Володимира Зеленського. Про це повідомляють «Вести», посилаючись на своє джерело в Нацполіціі.

До силовиків СБУ звернувся чоловік, який представився Георгієвим Володимиром Олександровичем. Невідомий заявив, що чув про наміри вчинити замах на президента України Володимира Зеленського і будівлю українського Парламенту.

Правоохоронці передзвонили на номер, з якого надійшло анонімне повідомлення, і трубку підняла жінка, що представилася працівницею Києво-Печерської лаври. За словами жінки, Володимир Георгієв попросив у неї телефон, з якого і зателефонував на гарячу лінію СБУ. Співробітниця лаври також попередила, що чоловік має психічні розлади, часто буває на Лаврській площі і, ймовірно, є бездомним. Працівниця Києво-Печерської лаври також не змогла пояснити мотив чоловіка, який зателефонував до СБУ. В даний момент правоохоронці встановлюють місце знаходження Володимира Георгієва, який повідомив про можливий замах на Володимира Зеленського.

Джерело:https://lifeinvest.pp.ua/zamakh-na-zelenskoho-v-sbu-povidomyly-pershi-podrobytsi/

Попередня стаття

Зооцентр “Тритон” у Тернополі — розкішний простір для здорових і доглянутих тварин

Наступна стаття

Ліквідувати гімназію! На Кременеччині протестують проти економії на дітях

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.